En deilig lagdelt dessert som er enkel å sette sammen og som alltid er en publikumsfavoritt!
Ingredienser
1 ss smør
1 kopp mel
1/2 kopp hakkede pekannøtter eller valnøtter (pluss mer til topping)
1/4 kopp melis
8 oz kremost
1 balje kjølig pisk
1 kopp melis
1 stor pakke instant sjokoladepudding
2 kopper kald melk
Bruksanvisning oppskrift
- For det første laget, smelt smøret og bland de fire første ingrediensene sammen. Trykk inn i en smurt 9×13 tommers ildfast form. Stek i 15 minutter ved 375 grader eller til de er lett brune.
- For det andre laget, kombiner kremosten, 1 kopp kjølig pisk og 1 kopp melis. Fordel på avkjølt første lag.
- For det tredje laget, pisk sammen melken og puddingblandingen til den er tykk. Fordel på andre lag.
- Topp med gjenværende kjølig pisket og hakkede valnøtter eller pekannøtter. Avkjøl til den skal serveres.