Sunne og gode proteinrundstykker

Må prøves

Proteinrundstykker lages på 20 minutter. De settes rett i ovnen uten noen form for heving. Bruker du glutenfrie havregryn, er proteinrundstykkene glutenfrie. Inneholder ikke mel.

Ingredienser:

  • 4 egg
  • 500 gram cottage cheese
  • 300 gram havregryn
  • 1 ts bakepulver
  • Litt salt (1 ts)

Oppskrift fremgangsmåte

Bland egg og cottage cheese godt enten med stavmikser eller K-spaden (Grinden) til kjøkkenmaskinen. Sørg for at blandingen blir helt uten klumper. Rør inn bakepulver, salt og havregryn. Bland raskt. Massen vil bli ganske bløt, men fast nok til at rundstykkene kan formes (f.eks. med to store spiseskjeer) og legges på et bakepapir. Antall rundstykker avhenger av hvor store deigboller man lager, men det blir i det minste nok til en plate (cirka 12 rundstykker).

Stek på 180 grader i varmluftsovn til proteinrundstykkene er gylne og gjennomstekte.

Proteinrundstykkene passer til frokost, lunsj eller suppe, og de er mektige. Cottage cheese og egg gir rundstykkene god substans, og de smaker meget godt. Anbefales!

- Annonse -spot_img

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste oppskrifter

- Annonse -

Flere oppskrifter som denne

- Advertisement -spot_img