Deilig Dronning Maud’s dessert

Må prøves

Deilig Dronning Maud’s dessert

Inngredienser

  • 4 egg
  • 6 ss sukker
  • 1/2 kremfløte
  • 2 plater mørk kokesjokolade
  • 7 plater gelatin

Oppskrift fremgangsmåte

  1. Egg og sukker piskes til eggedosis
  2. Kremfløten piskes til krem
  3. Gelatin løses opp i kaldt vann, og knip vannet av gelatin, og løs gelatin opp i 3 ss kokende vann.
  4. Ha så gelatin opp i eggedosis blandingen
  5. Rør godt rundt og tilsett kremen
  6. Ferdige blandingen legges lagvis i en skål, med revet sjokolade mellom lagene, og avslutt med revet sjokolade på toppen

 

- Annonse -spot_img

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

- Advertisement -

Siste oppskrifter

- Annonse -

Flere oppskrifter som denne

- Advertisement -spot_img